Afbeelding
Foto:

Flora Futura vraagt sector om mening

Enquete n De achterban van Flora Futura maakt zich grote zorgen over de actuele ontwikkelingen rondom Floriday, certificering en de klok.

Corona maakt deze tijden heftig, maar het is vooral de ambitie van Royal FloraHolland waar menig kweker en handelaar van wakker ligt, aldus de vakvereniging. Zo is er de implementatie van Eelde, topoverleg over beeldmateriaal, onaangekondigde verbouwingen op de tribune, hernieuwde focus op knopdrukken en vooral Floriday. Er gebeurt zoveel dat velen allang niet meer het totaalplaatje overzien.

Om het onbehagen te adresseren en te kwantificeren roept Flora Futura kwekers, handelaren en andere betrokken partijen op hun ervaringen te delen middels een enquete, die sinds deze week via internet kan worden ingevuld. De enquete bevat 10 vragen over de belangrijkste beleidsontwikkelingen aangejaagd door RFH.

Flora Futura zet de enquete zo breed mogelijk uit in de sector, die tot 15 januari 2021 de tijd krijgt om te reageren, waarna Flora Futura de balans op maakt en verdere stappen onderneemt.