Foeke Gardeniers en Sam van Egmond hijsen de vlag.
Foeke Gardeniers en Sam van Egmond hijsen de vlag. Foto:

Hobaho directie hijst 100-jaar jubileumvlag

Eeuw n Om de start van het jubileum jaar van Hobaho by Dümmen Orange officieel in te luiden, hijsen Foeke Gardenier en Sam van Egmond de jubileum vlag op de locatie van Hobaho aan de prof. Van Slogterenweg 2 in Lisse. Hobaho bestaat dit jaar 100 jaar.

Ooit opgericht op 18 april 1921. Het hele jaar zal er op diverse manieren bij stil worden gestaan, wel met in achtneming van de huidige regels van de overheid omtrent Corona.

Andere activiteiten

Bepaalde activiteiten zullen een andere invulling krijgen of naar een ander tijdstip worden verplaatst in het jaar. Stil staan bij dit heugelijke feit zal Hobaho dit jaar zeker doen.


Bollenoord

Ook op het kantoor in BolleNoord werd eveneens de vlag gehesen en wel door Marcel Noppen, Rik Schoon en Frank van der Ploeg. Op naar een gezond en mooi 2021!



Nieuw initiatief van De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten

Qualitiy n De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten spelen in op de vraag van exporteurs en retailers naar innovatie, maatwerk en meer toegevoegde waarde. Deze ontwikkelingen worden samengebracht in één initiatief: “Quality Plants Europe (QPE)” – First Class Growers.

De sector professionaliseert in hoog tempo. Exporteurs en retailers willen zich onderscheiden in de markt. Tegelijkertijd groeit de behoefte aan meer efficiëntie in de keten van producent naar consument. Dit vraagt om een nieuwe aanpak.

In Quality Plants Europe (QPE) bundelen grote en gerenommeerde aanbieders van tuin- en potplanten hun krachten. Door de wensen van exporteurs en eindklanten te combineren met productkennis en productaanbod ontstaat een vraag gestuurde keten.

Ricardo Kraak van De Vreede Holland: “Met een team van specialisten ontzorgen we de grootschalig inkopende retail door het leveren van kwaliteitsproducten in complete en winkelklare oplossingen”. Dennis de Jong van Hulst Tuinplanten vult aan: “Als Quality Plants Europe verzorgen we straks de verkoop van de producten voor de aangesloten kwekers. Door alles te verzorgen, van het verwerken van orders, assemblage en logistiek tot en met de marketing van het eindproduct, zijn we een interessante partner voor zowel kweker, exporteur als retailer”.

First Class Growers

De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten zijn al gevestigde namen. Door de bundeling van de krachten van de twee bedrijven onder Quality Plants Europe wordt een breed assortiment aan kwaliteitsproducten én kennis geboden. De officiële lancering van Quality Plants Europe zal januari 2021 plaatsvinden. Daarna gaat ook de nieuwe website live: www.qualityplantseurope.com

Wilt u meer weten over Quality Plants Europe? Bel of mail met Arie Stolk via +31 6 54746818 of arie@qualityplantseurope.com

Afbeelding