Afbeelding
Foto:

Kans op een Bloemenbon

Bon n Fleurop, Bloemenbureau Holland en amaryllis-telers hebben de handen ineengeslagen.

Via een shopper-activatie stimuleren ze consumenten om in de maand december een amaryllisboeket in huis te halen. Daarbij maken consumenten kans op een Fleurop Bloemenbon ter waarde van € 50,-.

Met haar fluweelzachte blaadjes in fonkelende kleuren is de amaryllis de ster van de feestdagen. Hoog tijd om haar in de spotlights te zetten. Wie in december een boeket met deze prachtige bloem koopt, maakt dan ook kans op één van de 100 Fleurop Bloemenbonnen ter waarde van € 50,-. “De actie geldt zowel bij online bestellingen, als bij aankoop van een amaryllisboeket in de winkels van onze Fleurop vakbloemisten”, vertelt Wendy Smit, marketingverantwoordelijke van Fleurop. “Bij aankoop van actieboeketten ontvang je een actiecode. Die vul je vervolgens in op de actiepagina op fleurop.nl/actie om kans te maken op deze mooie prijs.”

Bloemenbureau Holland promoot de actie met social media advertenties via mooiwatbloemendoen.nl en tollwasbloemenmachen.de. Het is de eerste keer dat een shopper-activatie in beide landen wordt uitgevoerd. Info fleurop.nl/actie.