World Horti Center organiseert webinar met experts over brexit

Webinar n World Horti Center organiseert een webinar met experts over de gevolgen voor de tuinbouw op donderdag 29 oktober van 15:00 – 17:00 uur.

Voor alle telers, handelsbedrijven en toeleveranciers die zaken doen met het Verenigd Koninkrijk maar ook voor geïnteresseerden die willen weten wat de economische consequenties zijn voor versproducten in andere Europese landen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname; inschrijven is mogelijk via de website van World Horti Center. https://www.worldhorticenter.nl/nl/event/webinar-brexit

Expertise

Brexit is per 31 december een feit en heeft grote gevolgen voor de productie en handel van versproducten naar het Verenigd Koninkrijk. Brexit leidt tot nieuwe grenzen en hogere invoerkosten, complexere procedures en meer controles. Dit webinar met expertise van verschillende tuinbouworganisaties geeft inzicht in waar de sector voor staat en waar ze zich op moet voorbereiden.
Experts zijn; Suse van Kleef, correspondent Verenigd Koninkrijk voor onder andere de NOS en het Algemeen Dagblad. Nigel Jenney van Fresh Produce Consortium, Royal FloraHolland met Eline van den Berg, Stefan Koopman van Rabobank, Gert Mulder brexit-coördinator van GroentenFruit Huis en Winand Quaedvlieg, namens VNO-NCW permanent gedelegeerde in Brussel.