De hal van Javadoplant.
De hal van Javadoplant. Foto: PR

Javadoplant breidt uit


Uitbreiding n Javadoplant is gespecialiseerd in het bedienen van de Europese groene vakhandel. Tuincentra en groenspeciaalzaken in vele landen in Europa worden op dagelijkse basis bediend.

Nu is voor de Westlandse plantenexporteur het moment daar om de samenwerking met Nederlandse en Belgische tuincentra verder te ontwikkelen. Marco van de Koppel: “Je ziet dat de ontwikkelingen bij de Nederlandse en Belgische tuincentra in rap tempo veranderen. De afzet van zowel kamer- als buitenplanten is enorm toegenomen. De noodzaak om je tuincentrum of groenspeciaalzaak duidelijk te positioneren enerzijds en de schaarste van populaire producten anderzijds vraagt om een betrouwbare leverancier met een sterk Europees assortiment. Tuincentra kunnen bij Javadoplant hierop rekenen. Er is een stevige focus op noviteiten, bijzondere planten en vernieuwende concepten. Op de gebruiksvriendelijke webshop plaats je eenvoudig een reservering voor het seizoen of een last-minute bestelling voor morgen.”

Marco heeft een omvangrijk netwerk binnen de sierteeltsector én de tuincentrumsector in Nederland & België in het bijzonder. “Het is mijn ambitie om de tuincentra te laten uitgroeien tot de ‘local hero’. Javadoplant, Marco van de Koppel: T. 06-15855811, E. marco@javadoplant.com