Prachtige beelden vanuit Berlijn.
Prachtige beelden vanuit Berlijn. Foto: CJB-Snel

Cinefleur Magazine met nieuwste floral trends

Online n Afgelopen week is de nieuwste editie van Cinefleur magazine online gezet. Cinefleur is het digitale magazine omtrent bloemen en planten en bezoekt elke twee maanden een andere stad in Europa om de laatste trends, innovaties en inspiraties te tonen.

Inspirerende verhalen van lokale bloemisten, die hun creativiteit met bloemen en planten tonen. De nieuwste editie is opgenomen in Berlijn, een stad die bruist van cultuur. Berlijn is een hotspot is voor liefhebbers van bloemen en planten.

Cinefleur neemt je mee naar hip Japans restaurant Zenkichi waar ze zich bezighouden met de Japanse bloemschikkunst Ikebana en artiest Chiori gebruikt de nieuwe Rosa Momentum+® Yellow van Dümmen Orange in een reeks prachtige tafeldecoraties. Ook de Pina Colada Cream, de nieuwste kleur binnen de Pina Colada Chrysanten, wordt in de spotlight gezet. Ruby Barber van de Berlijnse designstudio Mary Lennox combineert de Pina Colada met een echt Berlijns icoon, de Trabant. Cinefleur laat zien hoe veelzijdig de geliefde Avalanche+® roos is. Samen met het bloemisten team van Florale Welten toveren zij de Duitse hotspot ‘House Of Small Wonder’ om in een groot bloemenlandschap.

De Berlijn editie van Cinefleur combineert sfeervolle stadsbeelden van de muur, graffiti hotspots en grote industriële plekken, met het kleurvolle en speelse van bloemen en planten. Het Engelse Cinefleur magazine komt elke twee maanden uit en abonneren is geheel kosteloos. Cinefleur magazine https://www.cinefleurmagazine.com/cinefleur-magazine-berlin-autumn-edition-2020/colourful-berlin

Voor meer informatie gaat u naar www.cinefleur.com of neemt u contact op met Johanna Snel 071-333 34 13