Afbeelding
Foto:

Bloeiend Keukenhof hoe dan ook open!

Toekomst n 'We gaan hoe dan ook open', meldde Keukenhof directeur Bart Siemerink donderdag tijdens het planten van de eerste van 7 miljoen bollen.

'Uiteraard zullen we vele malen minder bezoekers mogen ontvangen, maar onze gasten kunnen weer volop genieten van 's werelds grootste bolbloemen tuin.
Het thema ‘A world of colours’ van editie 2020 is dat eveneens voor Keukenhof 2021”, zegt Siemerink. “Met het bloembollenmozaïek wordt hierop ingehaakt, evenals met de bloemenshows.
We kijken terug op een heel raar jaar met een virtuele Keukenhof”, memoreerde de Keukenhofdirecteur. “Maar met het planten van de bollen gaan we gewoon weer Keukenhof maken. Geen half park, want voor minder doen we het niet. Sinds jaren is Keukenhof een top park en dat willen we graag zo houden. Het liefst komen we in 2021 nog mooier tevoorschijn dan voorgaande jaren. Wel zullen er minder events zijn en hoe de officiële opening en de startbijeenkomst voor onze medewerkers eruit zullen zien is nog niet bekend. Dit is afhankelijk van de ontwikkeling van Covid-19. Maar op alles zijn we voorbereid met meerdere scenario’s.”

De 72ste Keukenhof is in 2021 geopend van 20 maart t/m 9 mei.

Vervolg op P3.