Afbeelding
Foto:

Chrysantenkwekers en kopers ervaren voordelen Floriday

Floriday n Het aantal chrysantenkwekers dat aanbod al in Floriday zet neemt toe, evenals het aantal kopers dat hun bestellingen online plaatst. Het is dan ook deze groep die nu al de eerste voordelen ervaart van 100% digitaal.

Dirk van Vuurde, Royal FloraHolland productmanager Chrysant en Alstroemeria, bevestigt dat 100% digitaal en Floriday nu echt voor de deur staan. “Vanuit Floriday wordt er hard ontwikkeld om alle benodigde functies live te zetten. Zo is onder andere de Mijn Winkel omgeving en de inkooptip recent live gegaan. Dit gaat veel kwekers en kopers helpen in hun dagelijkse handel, zo ook de chrysantenkwekers. Ook voor hun kopers zijn de inkoopschermen nu live en kunnen zij hiermee aan de slag. Steeds meer kopers doen een oproep richting kwekers om aanbod in Floriday te zetten. Omgekeerd roepen kwekers kopers op hun bestellingen online te plaatsen. Deze wisselwerking is essentieel en juist deze groep ervaart nu al de eerst voordelen van 100% digitaal werken.”

Account aanmaken
Volgens Van Vuurde zijn er kwekers die nog wachten op de koppeling met hun softwarepakket. “Maar ook hier zien we dat alle software leveranciers druk zijn met ontwikkelen, waarbij de eerste koppelingen reeds geactiveerd zijn en al succesvol draaien. Mochten er chrysantenkwekers zijn die nog niet beschikken over een koppeling met hun softwarepakket, dan bevelen we wel aan alvast te starten met het volgen van een Floriday Webinar en het aanmaken van een account. Zoals steeds meer kwekers ervaren wordt Floriday gevormd door actieve gebruikers die meedenken en feedback geven.”