Afbeelding
Foto: © 2019 Nils van Houts

50 tinten groen tijdens de Trade Fair Naaldwijk

Groen n De Trade Fair Naaldwijk komt er weer aan! Op 11 en 12 maart 2020 kunt u dé jaarlijkse plantenbeurs in Naaldwijk weer bezoeken. Het is ons een genoegen uw gids te zijn voor dit nieuwe plantenseizoen.

De lente staat voor de deur en met de Trade Fair Naaldwijk beginnen we weer aan een nieuw plantenseizoen. Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de planten- en bomensector? Denk aan productlanceringen, demo's, duurzame innovaties en dat alles omringd door 50 tinten groen.

Toegevoegde waarde

Met meer dan 300 plantenaanvoerders en leveranciers van toegevoegde waarde producten, is er ieder jaar een grote variëteit planten aanwezig. Bezoek gratis de Trade Fair Naaldwijk, dé óne stop shop' voor planten!


Compleet aanbod

De Trade Fair Naaldwijk betekent twee dagen vol kleurrijke noviteiten, enthousiaste kwekers en gedreven in- en verkopers. Ook worden er productlanceringen, demo's en duurzame innovaties gedaan.

Bent u klaar voor twee dagen waar u omringd door heel veel tinten groen verbinding kunt leggen en met veel passie en enthousiasme kunt netwerken? We verwelkomen u graag op 11 en 12 maart in Naaldwijk!


Registreer u gratis als bezoeker

Bezoek de Trade Fair Naaldwijk website voor meer informatie


Praktische informatie

Het bezoekadres van de Trade Fair Naaldwijk is Royal FloraHolland veiling Naaldwijk, Middel Broekweg 29 in Honselersdijk. Op woensdag 11 maart is de beursvloer geopend van 09.00 tot 17.00 uur en op donderdag 12 maart van 09.00 tot 16.00 uur.