Van Geest met een nieuwe jas.
Van Geest met een nieuwe jas. Foto:

Van Geest potplanten in een nieuwe jas!

Logo n D.C. van Geest heeft een nieuw logo. Er is naar dit moment toegeleefd, aangezien de vrachtwagen het eerste ‘visitekaartje’ is met de nieuwe vormgeving.

Zo gaan ze de toekomst in met een nieuw logo… kort en krachtig: Geest Potplanten. Uiteraard neemt ‘de’ G weer een prominente rol in.

Geest Potplanten is een vooruitstrevend bedrijf, gevestigd op diverse locaties binnen Westland. Met een vast en zeer betrokken team kweken zij met veel enthousiasme diverse soorten groene en bloeiende potplanten. Dat het familiebedrijf met de tijd meegaat, is een feit. Daar hoort nu ook een nieuw logo bij, waar ze erg trots op zijn.

De komende tijd gaan ze de nieuwe huisstijl verder uitrollen. De vrachtwagen gaat nu de weg op, zodat iedereen er alvast mee kennis kan maken.
De kernwaarden zijn gebleven: sterk samenwerken, ambitieus presteren en succes bijdragen. En wat natuurlijk ook niet verandert, is dat ze elke dag voor hun klanten klaarstaan met mooie producten, vers beschikbaar voor de consumenten door heel Europa. De jas verandert, maar de inhoud blijft hetzelfde.