Waterdrinker Green Trade Center.
Waterdrinker Green Trade Center. Foto:

Waterdrinker springt het voorjaar tegemoet

Green n De kick-off van het (voorjaars)seizoen in het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) gaat van start tijdens de komende editie van de GTC Days van 8 – 10 maart en ook de nieuwe trend ‘Refined Femininity’ gaat in!

Bloemen en planten ontkiemen in verfijnde vormen en kleuren langzaam. Nieuw leven geeft zich bloot op een vrouwelijke en elegante wijze. In het GTC staat stil bij de puurheid van die ontluikende natuur. Kortom volop inspiratie met mooie voorjaarsdagen zoals Pasen en Moederdag in het vooruitzicht!

The Future is now

Deze editie zijn een aantal 'future plants' echt verkrijgbaar in het GTC! Ze presenteren zichzelf tijdens de GTC Days als Novelty & Specialty in de entree én op het Noviteitenplein. Duurzaamheid is voor velen geen onbekend begrip meer, maar hoe herkent u als klant duurzame bloemen en planten? De experts laten het tijdens de GTC Days graag zien. Er zijn weer diverse presentaties te bewonderen. Een van de highlights is de Bromelia presentatie met in de spotlight de Ananasplant. Er zijn diverse leuke activiteiten waaronder (op zondag) een heuse ontmoeting met “Prins Ananas”. Een mooie én exclusieve kans om in te spelen op de aandacht die ook Bloemenbureau Holland besteed aan deze opvallende bromelia op consumentensite Mooiwatplantendoen.nl.

Daarnaast maken kopende klanten op zondag, maandag en dinsdag kans op verrassende, groene prijzen bij het GTC Rad en zijn er leuke Meet & Greets. Gedurende de hele week zijn er volop Novelties & Specialties, extra veel GTC Deals en dé must haves van het seizoen. Natuurlijk staat het GTC team weer klaar met koffie, thee en wat lekkers! De openingstijden van de GTC Days zijn: Zondag 08-03, 05.00-14.00 uur (let op: langer geopend!), Maandag 09-03, 05.00-21.00 uur en
Dinsdag 10-03, 05.00-21.00 uur.