Prachtige composities.
Prachtige composities. Foto: CJB-Snel

Cinefleur vanuit Milaan

Film n De Pre-Spring editie van online magazine Cinefleur is Dinsdag 18 Februari gelanceerd. Deze keer opgenomen en geproduceerd in Milaan, de modehoofdstad van de wereld. Door videocontent, fotografie en een prikkelende vormgeving word je meegenomen in interessante lokale verhalen.

Ontdek waarom het motto van Milaan ‘quality over quantity’ is en hoe je dat terugziet in bloemen en planten. Neem een kijkje in prachtige boetieks, zie hoe gerespecteerd bloemist Nicola Lami aan de slag gaat met een bruiloftsboeket en leer meer over lokale plant producten als Marimo.

Filmisch

Wat Cinefleur onderscheidt is dat de gemaakte content niet alleen in het magazine wordt ingezet. Partners krijgen na lancering van het magazine de video’s en foto’s aangeleverd om in te zetten via hun eigen kanalen. Zo worden trends, inspirerende verhalen, innovatieve toepassingen en interessante productontwikkelingen beschikbaar voor een groter publiek.

Tips

De volgende Cinefleur edities worden momenteel gepland. Op de planning staan London: the city of dreams, net als Berlijn, Amsterdam en Barcelona. Wil je meer weten of heb je tips/interesse om deel te nemen, neem dan contact op met Cinefleur.

Nieuwe editie

Een foto (of video) is natuurlijk fantastisch. Bekijk daarom de nieuwste editie van Cinefleur op https://www.cinefleur.com/en_US/17834/251595/the_milan_experience.html

Gratis abonneren kan via: https://www.cinefleur.com/subscribe

Voor meer informatie: Johanna Snel Cinefleur, 071-4085826
johanna@cinefleur.nl - www.cinefleur.com

Instagram / fb links - https://www.instagram.com/cinefleur/

https://www.facebook.com/cinefleur/