Afbeelding
Foto: Wilma van Velzen

Lenteflora is echt Bloemen Carnaval

Bloemrijk n De drukbezochte Lenteflora en huisbroeitentoonstelling was volledig in carnavaleske sferen gestoken. Onder het thema ‘Carnaval, polonaise de lente in’ vond de vrolijke show van voorjaarsbloeiers van 21 tot en met 24 februari plaats bij Hobaho in Lisse, onderdeel van Dümmen Orange.

DOOR WILMA VAN VELZEN

De Lenteflora en huisbroeitentoonstelling was er weer een om in te lijsten. Een meterslange stelling barstensvol potten huisbroei leidde het publiek naar de Lenteflora met zijn prachtige presentaties tulpen, narcissen, hyacinten en andere bloembollen van de vrije inzenders.

Thema

De bloemenshow was vrolijk versierd met grappige carnavalsornamenten om het thema extra te accentueren. Zo’n 3.500 à 4.000 bezoekers hebben volgens de organisatie de Lenteflora bezocht.

Diaken Bertijn Prins van het pastorale team Sint Maarten uit de Bollenstreek zorgde vrijdagavond 21 februari voor een kleurrijke opening. Als zoon van een bollenexporteur met een tuinbouwopleiding op zak toonde de diaken zich als de perfecte openaar.

Vervolg op P12