Coen van Zijverden is zijn eigen bedrijf gestart. W.H.Zandbergen - Freelensmedia
Coen van Zijverden is zijn eigen bedrijf gestart. W.H.Zandbergen - Freelensmedia Foto: W.H.Zandbergen - Freelensmedia

Arrangeur levert custom made Flowerbooths

n Coen van Zijverden start eigen decoratie-business

Arrangeur n Coen van Zijverden is sinds deze maand zijn eigen bedrijf gestart in de decoratie-business. Hij levert op verzoek ‘custom made’ flowerbooths.

Coen is geen onbekende in de arrangeurswereld. Hij werkt als decorateur bij de evenementenlocatie Arendshoeve ‘The Garden of Amsterdam’ in Aalsmeer. Daarbij heeft hij een grote passie voor het vervaardigen van houten tuinmeubelen. En hieruit is zijn nieuwe bedrijf Décova Design ontstaan: het aanbieden van flowerbooths, al dan niet verrijdbaar. Denk hierbij aan fotolijsten, schommels en priëlen allen voorzien van bloemdecoraties. Ook voor de zakelijke markt kunnen deze items ingezet worden. Daarnaast biedt hij ook wanden aan voorzien van (bedrijfs-) logo’s. Op deze manier wil hij de evenementen een persoonlijkere uitstraling geven waarbij ook interactie bij de bezoekers wordt gestimuleerd.

Beleving

‘’Na mijn opleiding ‘hand & design’ ben ik gaan reizen. Tijdens mijn reizen vond ik het heerlijk om in de natuur te zijn. Ook tijdens mijn opleiding is het werken met natuurlijke materialen belangrijk voor mij geweest. De beleving van de natuur, daar word ik gelukkig van. Mijn werk als decorateur/arrangeur in de meest groene evenementenlocatie van Nederland is voor mij dan ook een enorme inspiratiebron. Ik kan al veel van mijn creativiteit kwijt bij 'The Garden of Amsterdam' maar ik heb nog zoveel meer andere ideeën.

Focussen

Nu ik voor mijzelf ben begonnen kan ik me daar volledig op focussen. Het voelt goed om mooie dingen te creëren met natuurlijke producten. Mijn overtuiging is dat mens en natuur bij elkaar horen. Hoe mooi is het om een flowerbooth te vervaardigen waar bezoekers in kunnen poseren, door de bloemen worden verblijd en met een mooie herinnering, de foto, naar huis gaan.’’

Flowerboots

De komende tijd zal hij, naast zijn werk als decorateur bij De Arendshoeve, zijn werkzaamheden gaan uitbreiden. Naast het benaderen van klanten wil hij zich ook gaan richten op het fotograferen van mensen in zijn flowerbooths. Voorbeelden van het werk van Coen zijn te vinden onder Decova_Design op Instagram.


Afbeelding