Terra Bleiswijk is verhuisd

Na een grondige verbouwing opende Terra Bleiswijk (Berkel Flowers en Hogervorst Verpakkingen) op 1 februari 2020 officieel de deuren van hun nieuwe accommodatie bij Royal Brinkman aan de Hoefweg 191 in Bleiswijk.

Meetingpoint tuinbouw

Royal Brinkman, Berkel Flowers en Hogervorst Verpakkingen toasten gezamenlijk op een vernieuwende toekomst. Met het samenbrengen van de drie groothandelsbedrijven in de tuinbouw onder één dak, ontstaat een bijzonder meetingpoint voor kwekers en bloemisten in het Groene Hart. Dit meetingpoint wordt een plaats waar partijen met elkaar ideeën uitwisselen en innovaties ontstaan.

Overzichtelijk winkelconcept

De drie bedrijven hebben een overzichtelijk en toegankelijk winkelconcept gecreëerd waarbij gemak en onze stop shopping op de voorgrond staat.
"Ook al gaat de helft van onze verkopen tegenwoordig via de webshop", aldus Menno Krabben van Royal Brinkman, "toch vinden wij het belangrijk om een fysiek verkooppunt te hebben waar het plezierig winkelen is."

Samenwerking in de keten

De ondernemers binnen Terra gaan zich nog meer richten op de nieuwe mogelijkheden van digitale communicatie met toeleveranciers waardoor de toeleveringsprocessen verder verbeterd worden. Hierdoor zorgen zij voor een up to date assortiment bloemen, planten en bloemisterij benodigdheden. Eenvoudig gezegd, vandaag besteld de volgende dag vers in de winkel van de klant.

Bloeiende toekomst

"Samen met onze klanten gaan wij een bloeiende toekomst tegemoet aan de Hoefweg in Bleiswijk" aldus Mark Mostert van Berkel Flowers en Jan Hogervorst van Hogervorst Verpakkingen.