20% efficienter inkopen

Software n Tussen 6 en 10 is het een gekkenhuis op de inkoopafdeling. Je hebt de voorraad al verdeeld naar de bestellingen, waarna je het heel druk hebt met het inkopen op de klok.

Ondertussen moet je continu de aangeboden producten afstemmen met je klanten. En een inschatting maken welke voorraadpositie noodzakelijk is op basis van de verwachte vraag, producten en prijs.

Al die ballen in de lucht houden, dat kan makkelijker met behulp van slimme software met voorspellingsalgoritmes. Op basis van die techniek voorzien wij je bestellijsten van een doorkijkje naar de aankopen in de komende dagen. Voor hardere producten kun je alvast voorraad aanleggen, afgestemd op die voorspelde bestellingen. Omdat je weet wat je klanten gaan kopen, kun je ook producten alvast laten afroepen bij kwekers. Dit kan zelfs automatisch voor de door jou geselecteerde producten.

Met nauwkeurige digitale voorspellingsoplossingen stem je de vraag en het aanbod veel beter op elkaar af. Zo neemt de kans op derving (of losmakers) aanzienlijk af. Bovendien bespaar je tijd op het inkoopproces. Tijd die je dan kunt besteden aan vernieuwing; aan het ontdekken van nieuwe producten en procedures. Je hoort het al, de mogelijkheden liggen voor het oprapen… Makkelijker kan niet. Wil je meer efficiency, minder hectiek en minder derving? Wil je de voorspellende kracht van data optimaal benutten voor de inkoop van jouw bedrijf? Peter Rosman, 06 83 22 03 46
,peter@wdd.nl