Afbeelding
Foto:

Met MATE meer kans

Showroom n Al bijna 20 jaar is MATE actief in de sierteelt markt om klanten te inspireren met creatieve toegevoegde waarde voor hun product.

Het assortiment wordt steeds uitgebreider; naast het gebruik van de materialen hout, glas, vlechtwerk, keramiek en metaal voor planters, zijn er nu ook verschillende soorten stekers en flesjes in de showroom te vinden.

De showroom heeft een oppervlakte van 500m2 en is voorzien van artikelen welke thema gericht zijn gepresenteerd. Bij een bezoek aan de showroom treft u de artikelen jaarrond aan. Komt u voor de kerst, het najaar of de moederdag periode, bij MATE staat het gepresenteerd.

Ook biedt MATE de mogelijkheid uw eigen concept te ontwikkelen. Naast nette prijzen voor uw gewenste kleinere aantallen, verrast MATE u ook graag met scherpe prijzen voor aanvragen met grotere aantallen. Omdat de vraag naar duurzaam toeneemt, is MATE per 1 oktober 2018 FSC gecertificeerd.
Dit houdt in dat zij naast hun standaard collectie, FSC producten kunnen aanbieden aan hun klanten.

Verkoopteam

Om een nog breder duurzaam assortiment te hebben, beschikt MATE sinds kort ook over een collectie gerecycled Pools glas in vernieuwende modellen.

Vraag het verkoopteam gerust naar de mogelijkheden.