Beurzen GROEN-Direkt

Groen n De data van de GROEN-Direkt tuinplanten-verkoopbeurzen voor 2020 zijn bekend!

De duur van de Najaarsbeurs is dit jaar van drie naar twee dagen gegaan. Daarnaast is er een extra themabeurs met maandagavond openstelling: de High-Season dagen.

Het beurzenseizoen start traditiegetrouw met de Voorjaarsbeurs op dinsdag 4 en woensdag 5 februari. De Voorjaarsbeurs is dé internationale groenvakbeurs van het jaar en vaste ontmoetingsplaats voor (inter)nationale tuincentra, exporteurs en groothandels.

Er zijn 150 kwekers die zich presenteren en er is een aanbod van 5.000 monsterpartijen. Vanaf 25 februari is er elke dinsdag een reguliere beurs. Daarnaast organiseert GROEN-Direkt zeven themabeurzen. Dit zijn beurzen met een extra seizoensaccent en -assortiment. De Voorjaarsbeurs in februari en de Najaarsbeurs in augustus zijn de grootste themabeurzen. Op basis van een onderzoek - is de beurs nu twee dagen (en dus op vrijdag gesloten).

Op de Lente-, High-Season, Mid-Season en Zomerdagen is er een extra maandagavond openstelling. Het beursseizoen wordt in november afgesloten met de Winter-Kerstbeurs.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over GROEN-Direkt, de monsterbeurzen en de webshop op www.groen-direkt.nl, @groendirekt (Twitter) of bel met +31 (0)172 21 15 76.