Vlnr: Harry Kloppenburg, Judith Klute, Ekko Vermeulen, Alice van Veen
Vlnr: Harry Kloppenburg, Judith Klute, Ekko Vermeulen, Alice van Veen Foto:

Green Trend Report

Samen n Floramedia, hét communicatiebedrijf voor de groene markt in Europa, Dümmen Orange, 's werelds grootste veredelaar en vermeerderaar, en Royal Lemkes, planten service partner voor toonaangevende retailers in Europa, hebben eind november samen het Green Trend Report 2020-2021 gelanceerd.

Deze tweede editie is het unieke resultaat van een bijzondere samenwerking waarin de drie bedrijven onderzoek, kunde en creativiteit hebben gebundeld om te inspireren tot anders denken en anders (samen) te werken. De groene wereld ontwikkelt zich steeds sneller. Van een veranderde lifestyle tot turbulente gebeurtenissen. De uitdagingen en kansen voor de komende jaren dwingen ertoe andere, weloverwogen keuzes te maken. De beschikbaarheid en de kwaliteit van bloemen en planten alleen is niet meer genoeg om het verschil te maken in een concurrerende consumenten markt.

Floramedia, Dümmen Orange en Royal Lemkes zijn de samenwerking aangegaan en hebben besloten om het Green Trend Report (GTR) 2020-2021 gezamenlijk te produceren en te lanceren. Het GTR 2020-2021 laat zien hoe 'nieuwe' samenwerkingsvormen leiden tot het versterken van de unieke kwaliteiten van de drie bedrijven, wat resulteert in nieuwe inzichten en kansen.

Ze willen hun doelgroepen informeren over belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en marktcijfers, en het effect daarvan op de samenleving, onze branche en onze producten. Het GTR 2020-2021 neemt klanten en stakeholders mee in hun gedachtegang over hoe de wereld er in de (nabije) toekomst uit kan zien en hoe zij daarop kunnen inspelen. Het GTR 2020-2021 biedt een schat aan informatie om anders te denken en anders (samen) te werken, om nieuwe creatieve ideeën en innovatieve concepten te ontwikkelen voor de korte, middellange en lange termijn en om nieuwe doelgroepen te bereiken.

(https://webshop.floramedia.com/nl/).