Overzicht van de IPM Essen.
Overzicht van de IPM Essen. Foto:

IPM Essen Wereldbeurs

n Bezoek aan de beurs met volop toegevoegde waarde

Topklasse n De internationale Tuinbouwsector ontmoet elkaar wederom van 28 tot en met 31 januari 2020 op de IPM Essen. Een prachtige beurs, met mogelijkheden om zaken te doen en te netwerken. Met daarnaast een ondersteunend programma van Topklasse met competities, liveshows, gespecialiseerde lezingen en seminars.

Naast een uitgebreid assortiment verkrijgbaar bij de exposanten, is de 's werelds toonaangevende tuinbouwbeurs zal opnieuw een exclusieve en informatief ondersteunend programma. Het maakt niet uit of competities zoals de Show Your Colors Award, het toekomstige congres van tuinbouwers en landschapsarchitecten, trendy liveshows in de FDF World of de Innovation Showcase - vakbezoekers leren veel wetenswaardigheden om zichzelf en hun bedrijven fit te maken voor de toekomst en zullen tegelijkertijd nieuwe contacten kunnen leggen.

Beste van het beste

Het beste van het beste zal het tegen elkaar opnemen op IPM ESSEN: The Innovation Showcase kiest voor innovatieve plant nieuwigheden in de volgende categorieën: perk- en balkonplanten, voorjaarsbloeiende planten, bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten, houtachtige planten, vaste planten en kuipplanten. De hele groep plant exposanten op IPM ESSEN zullen worden opgeroepen om hun creaties in te dienen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de officiële openingsceremonie op de eerste beursdag.

Alle inzendingen worden gedurende de gehele beursperiode in Hal 1A worden tentoongesteld. De aandacht trekkende verhalen zullen het onderwerp zijn van de Show Your Colors Award die gezamenlijk wordt georganiseerd door BIZZ Communications en Messe Essen. Merken van onderscheid zal gaan naar vaste planten en houtachtige planten met de meest ingenieuze marketing ideeën. De prijzen worden op 30 januari om 15.00 uur overhandigd.

In 2020 dragen de bloemisteriewedstrijden het motto "Ik leef op deze manier " Word groener! "Er wordt een beroep gedaan op bloemisten en stagiaires om hun de vrije loop te verbeelden en met hun werkstukken, om hun liefde voor divers en te uiten bloeiende natuur. De felbegeerde IPM Trade Fair Cup wordt op 31 januari om 12.00 uur gepresenteerd. '

De International Association of Horticultural Producers (AIPH) zal opnieuw 's werelds beste plantenveredelaars bekronen met de "Grower of the Year Awards". Het feestelijke gala vindt plaats op de avond van de eerste beursdag 28 januari.


Focus op kinderdagverblijven

De kinderdagverblijven krijgen een speciale rol bij de volgende editie van de wereld toonaangevende beurs. De huidige klimaatdiscussie confronteert gemeenten met de taak van het creëren van groene gebieden in steden met behulp van planten die zelfs extreem kunnen weerstaan weersomstandigheden. Voor dit doel zal de Federatie van Duitse Boomkwekerijen dat doen een seminar aanbieden over het onderwerp "Duurzaamheid organiseren in de gemeente - Verslagen van Free Space Planning " op 29 januari in het kader van het grensoverschrijdend project getiteld "Groene steden voor een duurzaam Europa". De European Nurserystock Association (ENA) die, zoals gebruikelijk, ook zal ontmoeten op de beurs om 17.30 uur op 29 januari zal spreken over waar het pad naartoe gaat de gemeenschap van staten. Verder is de stichting genaamd "The Green City" speciale infotours plannen over klimaatbomen.

Ontmoeten en beleven.
Arrangeurs aan het werk.