Romeo Sommers in actie.(Foto: Wilma van Velzen)
Romeo Sommers in actie.(Foto: Wilma van Velzen) Foto:

Romeo Sommers brengt inspirerende Winterfair

Winterfair n Groenstylist en trendwatcher Romeo Sommers werd van 22 tot en met 28 november gespot in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch tijdens de drukbezochte Margriet Winterfair.

DOOR WILMA VAN VELZEN

Aan de lopende band wist hij daar samen met zijn team consumenten te inspireren meer met bloemen te doen. In zijn stand Green Your Day die de afmeting had van een heus groenplein waren niet alleen fraaie bloemen en plantenpresentaties te zien.

Er werden ook volop workshops gegeven zodat consumenten zelf konden ervaren hoe zij op eenvoudige wijze de mooiste creaties konden maken.

Hippe arrangementen

"Het leuke hiervan was dat je de consument hierdoor een andere kijk op bloemen kon bieden" zegt Sommers. "Zo ging ik met chrysanten aan de slag en zeiden een paar cursisten dit een ouderwetse bloem te vinden. Mooi is dat ik hen direct kon overtuigen dat het juist een ongelofelijk hippe en creatieve bloem is aan de hand van enkele aansprekende voorbeelden.

Dat zij vervolgens razend enthousiast reacties gaven is dan precies wat ik wilde bereiken. Deze leuke creaties stonden ook in de stand om ook consumenten die niet aan de workshops deelnamen te inspireren."

Flower Farm

Uiteraard waren er nog veel meer fraaie toepassingen met bloemen en planten in de stand te zien, waar eveneens FAM Flower Farm werd gepromoot, het nieuwe concept van Marlies Weijers en Linda van der Slot om bloembollen en dahliaknollen met meer beleving te verkopen met een vrouwelijke touch.

Ook hiervoor was zeker interesse en gezien de enorme beursdrukte zijn er vele tientallen of zeg maar liever duizenden consumenten bereikt.