Afbeelding
Foto:

Beursdagen één grote happening

Happening n Steeds meer organisaties gaan ertoe over om tijdens de beursdagen allerlei festiviteiten te organiseren. Alle interessante ontwikkelingen in de sierteeltsector kunnen zo worden bezocht.

Een feest wat al niet meer weg te denken is en dit jaar voor de negende keer werd georganiseerd is het feest van Broekhof Verpakkingen. Deze organisatie pakte zoals gebruikelijk weer flink uit. Alle beursdagen was het superdruk, maar de kers op de Broekhoftaart vond plaats tijdens de 9e Broekhof Fair Party. Het was Danny de Munk - tot voor kort nog te zien als sterdanser in Dance, Dance, Dance- die de show stal.

Genieten

Er waren circa 400 bezoekers uit binnen- en buitenland naar de party gekomen. Klanten en relaties, van kwekers tot inkopers. Broekhof Verpakkingen levert immers aan bloemisten, exporteurs, retailers, kwekers en groothandels. Dus onderging de showroom weer een metamorfose en genoten bezoekers van het Streetfood, dranken, muziek en een spetterend live optreden van Danny de Munk. Broekhof is blij met de enthousiaste reacties. 'Wij krijgen veel waardering van onze relaties, maar wij geven dat ook heel graag terug. Des te blijer zijn we als de mensen hebben genoten.' Foto's www.kicksfotos.nl.