AlphaJET print zelf plantenpaspoort

JET n Vanaf 14 december 2019 wijzigt het plantenpaspoort qua uiterlijk en wordt verplicht voor bijna alle voor opplant bestemde planten.

Koenig & Bauer Coding is producent van industriƫle codeerapparatuur waaronder de AlphaJET plantenpaspoort printers, welke reeds bij vele kwekerijen te vinden zijn. Veelal staat deze printer direct na de oppotlijn, waarbij het plantenpaspoort automatisch op de potten kan worden geprint. De inkt is vrijwel meteen droog en na het aanbrengen heeft water geen invloed. Dankzij deze oplossing zijn er geen extra handelingen of mensen nodig om het plantenpaspoort aan te brengen. Wisselen tussen verschillende paspoorten is secondewerk dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen op de printer.
De Europese Commissie werkt tevens aan een lijst met planten waarbij het verplicht is een traceerbaarheidscode aan te brengen. Dit is ook gemakkelijk door de AlphaJET plantenpaspoort printer (automatisch) aan te brengen. Omdat alle potten worden voorzien van een plantenpaspoort wordt aan alle wettelijk eisen voldaan. Naast kwalitatief hoogwaardige en typisch Duitse degelijke producten heeft Koenig & Bauer Coding een zeer betrokken service organisatie. De producten kenmerken zich door haar robuuste en degelijke kwaliteit. Officieel goedgekeurd plantenpaspoort! Ervaren adviseurs van Koenig & Bauer Coding helpen u graag. T +31 (0)10 522 60 52 E-mail: info-coding.nl@koenig-bauer.com