Afbeelding
Foto:

Van planten kweker naar toegevoegde waarde producent

Door iedere dag in de kassen te lopen begrijpen ze bij Bunnik Creations de kweker als geen ander. Dit is in essentie ook waar de roots van het toegevoegde waarde bedrijf liggen. Vandaag de dag specialiseert Bunnik Creations zich in de beste prijs kwaliteit verhouding met dito service.

Vanuit de huidige synergie met kweker Bunnik Plants zijn ze hier perfect in staat om tot in de puntjes te adviseren. Verder groeien de bedrijven volop door en is er vorig jaar is een fabriek geopend voor eigen productie.

4.0 industrie fabriek

Om een goed product te leveren tegen een scherpe prijs en met een snelle levertijd stopt het bij Bunnik niet bij het importeren van keramiek. Hier worden de potten van keramiek geproduceerd in een eigen fabriek, geheel in eigen beheer. Deze volledig geautomatiseerde poedercoating fabriek biedt de mogelijkheid om jouw product te ontwikkelen en te verbeteren.

Kwaliteit

Van kwaliteit, tot manier van verpakken, tot finish. Hierdoor is het volledige proces van klei tot afleveren van ladingen bij de klant in eigen beheer. Momenteel worden hier ruim 600.000 potten per maand geproduceerd.

Green Event Centre

De collectie van de potten is te zien in het Green Event Centre. In deze ruimte is het aanbod van Bunnik Creations en Bunnik Plants gecombineerd. Zie zelf hoe de werelden samenkomen door het inspirerende Green Event Centre te bezoeken. Een plek die de toegevoegde waarde en het plantenassortiment laat samensmelten. Een mooie ruimte vol spraakmakende stijlen.

Inspiratie

De inspiratie voor deze stijlen komt uit verschillende hoeken en is wereldwijd toonaangevend. Van Duits, Engels tot aan Aziƫ. Hier worden daarnaast productfoto's gemaakt en unieke totaalconcepten samengesteld. Wist je dat jij in het Green Event Centre zelf potten en planten kunt combineren?

Mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website: bunnikcreations.nl

Telefoon: +31 (0)10 - 52 92 802 E-mail: verkoop@bunnikcreations.nl