Afbeelding
Foto:

IFTF Expo voor kleur, zaken en inspiratie

Beurs n De Internationale Floriculture Trade Fair (IFTF) Expo Haarlemmermeer is er klaar voor. Alweer de 10e editie van een alles overtreffende beurs voor kwekers en een groot internationaal koperspubliek is op 6, 7 en 8 november het kleurrijke middelpunt.

DOOR WILMA VAN VELZEN

"Als je ook maar iets wil zijn in de sierteelt, dan mag je een bezoek aan de IFTF Expo Haarlemmermeer gewoon niet missen", zegt IFTF-woordvoerder Dick van Raamsdonk stellig. "Dit is het belangrijkste evenement in de Week van de Sierteelt waar alles samenkomt onder één dak. Kopers en kwekers vinden in de IFTF een prachtig platform vol kleurrijke zaken en inspiratie."

Hoewel het de 10e editie is, zegt Van Raamsdonk hier geen extra aandacht aan te schenken. "Belangrijker is het nog meer energie te steken in het samenbrengen van een zo groot mogelijk internationaal koperspubliek voor de kwekers voor wie wij de beurs organiseren en faciliteren. Zeker nu een deel van de sector last heeft van een dipje. Ik vertel niets nieuws als ik zeg dat het in de rozen wat minder rooskleurig gaat. Desalniettemin hebben we uit dertig verschillende landen standhouders mogen noteren en komen de beursbezoekers uit 115 verschillende landen.