Potdahlia's voor iedereen

Vervolg van VP

'Dit is nogal een uitdaging, aangezien het ook een kwestie is van smaak en andere zienswijzen. Dit is vaak regio- land- of streekgebonden. Door een breed assortiment aan te bieden zijn er altijd variƫteiten te vinden die aan deze hoge en uiteenlopende eisen kunnen voldoen.'

Dahlietta is een gevestigde speler in de Europese markt voor het vroege segment en staat bekend om de snelle productietijd, kwaliteit en uniformiteit. De serie bestaat uit Dahlietta Select en Dahlietta Surprise; Select voor een perfecte plantbouw en timing en Surprise voor unieke kleuren en speciale patronen om het assortiment compleet te maken.

Dahlia Gardenetta is een nieuwe serie met uitmuntende tuinprestaties en te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals potten, terrasborders, tuin- en stadsbeplanting. Gardenetta is verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren, heeft prachtige grote kleurrijke bloemen en is geschikt voor een grotere potmaat.

De Dalina-series Maxi, Midi en Mini zijn alle drie series vol met bekende spelers in de Dahlia-klasse met prachtige eyecatchers voor in de tuin. De bestaande veredeling omvat aantrekkelijke variƫteiten die verschillende prijzen hebben gewonnen, waaronder Dalina Maxi Tequila welke is onderscheiden met een Fleuroselect Gold Medal.

Voor meer informatie over PanAmerican Seed en het Dahlia-assortiment kunt u een e-mail sturen naar info@panamseed.com.