Afbeelding
Foto: W.H.Zandbergen

Hoe is het nu met ... Timo Huges

Ontmoeting n Reeds vele jaren is "Aan tafel met " een goed gelezen rubriek in de Bloemenkrant. We zetten onze gasten letterlijk en figuurlijk in het zonnetje aan tafel bij het hoogwaardige restaurant Dutch van de Hotels van Oranje.

Al meer dan 150 keer schoven bij Rudi Tuinman en Pascal Koeleman van 2Dezign, bekende en minder bekende gasten aan om samen vooruit te kijken.

Nu willen we graag weten hoe het met de mensen gaat, die we ooit hebben gesproken om oude verhalen op te halen, maar vooral om te kijken hoe het nu met ze gaat en op welke manier ze nu naar de sector kijken. Dus leest u in de volgende Bloemenkrant "Aan tafel met; hoe is het nu met..... ".

Gast

Dat kan over privésituaties gaan, over adviezen die in 2020 nog gewoon heel goed werken of mooie verhalen over hoe makkelijk of moeilijk het toen ging en is om situaties goed in te schatten of geld te verdienen.

Bloemen

Onze eerste gast die voor het eerst in 5 jaar weer een interview geeft, is Timo Huges, oud CEO Royal Flora Holland, die in recessie aan het roer stond. Hij was éé van de jongste CEO's van Nederland. In zijn begintijd zette hij vele veranderingen op zijn naam in de sierteeltsector.

In de volgende Bloemenkrant het hele verhaal over zijn periode bij Royal FloraHolland, de roerige tijden erna en de adviezen vanaf de zijlijn. In goed gesprek, genieten van heerlijke gerechten en natuurlijk naar huis met die prachtige onmisbare bloemen, die nog steeds belangrijk zijn in zijn leven.