Afbeelding
Foto:

GROEN-Direkt 2019 beurs met veel primeurs!

Hazerswoude/Boskoop n Op 21, 22 en 23 augustus vindt de jaarlijkse GROEN-Direkt Najaarsbeurs plaats. De grootste internationale tuinplantenverkoopbeurs van Europa biedt een uniek nazomer- en herfstassortiment met opvallend veel primeurs.

Zo lanceren Hoogeveen Plants en BoGreen hun nieuwe BIO-lijn, introduceert deze laatste partij ook een kokospot en komt GROEN-Direkt met de Quicktreestand (een eenvoudige en betaalbare kerstboomstandaard met schroefbare pin). Nog een primeur: de Najaarsbeurs heeft dit jaar een andere opzet. Door de nieuwe indeling staan de beurs (lagen en karren) en standhouders meer met elkaar in verbinding.

Kom en ontdek alle primeurs!

De Najaarsbeurs is dé handelsbeurs van het jaar en een vaste ontmoetingsplek voor (inter)nationale tuincentra, exporteurs en groothandels in tuinplanten. Er is een zeer divers assortiment. Naast gangbare producten biedt GROEN-Direkt ook bijzondere, exclusieve partijen. Tijdens de Najaarsbeurs start de voorverkoop van kerstbomen. Gelijktijdig vindt in de aangrenzende hal Plantarium plaats.
De openingstijden zijn op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 augustus van 07.30 – 17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur). Het adres is: ITC-terrein, Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland.

Meer informatie

GROEN-Direkt biedt met 30 beurzen per jaar de mogelijkheid om vanuit een 'levende catalogus' groen in te kopen: bezoekers kunnen de tuinplanten zien, voelen en ruiken. Groen-direkt.nl biedt het complete overzicht van alle data en tijden van de reguliere en seizoensbeurzen in 2019.