Rick Tesselaar tussen de alstroemeria.
Rick Tesselaar tussen de alstroemeria. Foto:

Tesselaar Alstroemeria wil samen op pad!

n Wie gaat mee naar de Flower Bazar

Bazar n Tesselaar teelt al vele jaren de verrassende snijbloem alstroemeria. 'Met onze klanten onderhouden we warme contacten, maar wij geloven dat er nog veel onontdekte markten zijn voor onze bloemen', menen Karolien en Rick Tesselaar.

'Door hard werken in de kas spelen we ons niet in 'the picture'. Wij willen dus op pad om onze nieuwe klanten te ontmoeten.'

Verliefd

'Dat we een mooi product telen, zegt elke teler', gaat Rick Tesselaar verder, 'maar welke beleving hoort daarbij?
En dat wij uit Luttelgeest komen is ook totaal irrelevant: wij moeten de klant echt ontmoeten en met elkaar bespreken hoe we de bloem zo kunnen tonen dat de consument er verliefd op wordt en hem wil kopen.

Dat is iets wat je alleen maar real-life kan bespreken met je potentiƫle klanten. Daarom geloven wij in samenwerking met toeleveranciers en handel.'

De boer op

'Samen de 'boer op' om herrie te maken en de belevenis te laten ervaren. Wij kijken daarom ook enorm uit naar de Flower Bazar', gaat Karolien verder. ' Als wij in de kas blijven, weten we zeker dat we niemand gaan ontvangen en je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt.

De Flower Bazar is uniek omdat we echt met de handelaren op pad gaan, de showroom van Boltze draagt bij aan de belevenis van het product.

Flower Bazar

Onze potentiele klanten ervaren zo ons product, kunnen vervolgens met de handelaren bespreken hoe er geleverd kan worden en daarna met ons als kweker wat wij daarin kunnen betekenen qua maatwerk.
o heeft de klant alle schakels in de keten te pakken. Dat is toch ideaal? Dus als er organisaties of handelaren zijn, die naar de Oekraine gaan of andere landen, laat het ons weten.

Mee

Tesselaar Alstroemeria gaat graag vaker op pad met haar klanten dus wie neemt ons mee?'

Foto: Karolien en Rick Tesselaar.

Alstroemeria bij het bedrijf van Rick en Karolien Tesselaar. Foto Freddy Schinkel, IJsselmuiden.