Afbeelding
Foto: flora futura

De klok waar alles mee begonnen is

FF n Donderdag 4 juli houdt de vakvereniging Flora Futura voor leden en aspirant leden een bijeenkomst die in het teken zal staan van de fysieke klok.

Een van de sprekers op de bijeenkomst is Arie Bezemer van RFH, Teammanager Operatie Veilen Planten. De actuele ontwikkelingen rond de fysieke klok hebben weer alle aandacht. Zo staan de presentatieruimten weer leeg, raakt de automatisering verder achterop, loopt het aandeel terug en blijven de excessen. Zoals onlangs door de dump van een grote partij Mandevilla door gastinzenders.
Met betrekking tot dat laatste, het excess, is er inmiddels een gesprek geweest tussen RFH en o.a. vertegenwoordigers van Flora Futura. Naar verluidt constructief. Het toegezegde gezamenlijke persbericht is bij het ter perse gaan van deze editie van de Bloemenkrant nog niet beschikbaar. Dat wordt eind deze week, zo laat RFH weten.
In deze krant neemt klokkoper Henk Spaargaren inhoudelijk alvast een voorschot op de bijeenkomst. Spaargaren draait er niet om heen. Hij is van mening dat de klok om zeep wordt geholpen.

Voor het interview, zie pagina 9