Een prachtig complex voor een bijzonder event.
Een prachtig complex voor een bijzonder event. Foto:

The Flower Bazar, samen komen we verder

Event n Onder het motto "Samen komen we verder" gaan de groothandelsbedrijven Van der Plas, Breedijk, HBX en Barendsen Aalsmeer in september mee naar de Flower Bazar in Duitsland. Het nieuwe Live Event dat van 21 - 23 september 2019 in Hamburg wordt gehouden biedt grote kansen voor alle bedrijven in de sector die samen de markt in willen om te groeien.

Boltze, het grootste Duitse handelshuis in Homedeco in Hamburg/Braak, vormt het mooie decor van de Flower Bazar. Een nieuwe marktplaats voor verkoop, inspiratie en marketing. Tevens een mooi moment om in die tijd extra verkoop te creëren.


Assortiment

Van der Plas, Breedijk en HBX leveren een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, retail en groothandels. Barendsen, al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in maatwerk, is exporteur en importeur van snijbloemen, gevestigd in Aalsmeer. Het klantenbestand bestaat uit de gespecialiseerde groothandel, detailhandel, boeketterieën, designers en de grootzakelijke markt.

Voor de Flower Bazar zetten zij graag hun deur open voor partners die willen groeien en nodigen kwekers, service verlenende bloemisten, tuincentra, giftstores en collega handelaren - exporteurs uit om mee te gaan.

Samenwerking

Het idee achter deze samenwerking en participatie van andere bedrijven is dat je een marktplaats nooit alleen hebt en als je kunt delen je ook kunt vermenigvuldigen. De bedoeling is om op dit Live Event juist de samenwerking met andere deelnemers te zoeken.
Het maakt dat je de dingen met elkaar 120% goed kan doen en de bezoekers kan verrassen met deze combinatie. Alle deelnemende partners nodigen hun klanten uit om naar Hamburg te komen. Bij de Flower Bazar worden de bloemen en planten in een andere - lifestyle omgeving – gepresenteerd. Elk product krijgt een eigen sfeer.

Inspiratie

Bloemisten vragen om inspiratie gekoppeld met verkoop. Om dit te ondersteunen komen er verschillende bloemisten en arrangeurs live demonstreren. zodat bezoekers Hollandse en Duitse designers kunnen spreken en van elkaar te leren. 2dezign zorgt samen met hun team voor de verbinding tussen nieuwe ideeën en een commercieel verdienmodel voor bezoekers en deelnemers door de win-win situatie live te laten zien. The Flower Bazar wordt ondersteund door de Duitse mediapartners Taspo en Gestalten und Verkaufen en door De Bloemenkrant, die het event gebruiken om bloemisten en tuincentra uit te nodigen. Daarnaast zijn een aantal sterke partners vanuit de decoratie aanwezig zoals Jodeco glas, NDT potterie, Lisianthus en Lechuza.
Er worden momenteel gesprekken gevoerd om dit event nog groter te maken.

Info

Van der Plas, Breedijk, HBX, Barendsen en The Flower Bazar maken graag de verbinding tussen kwekers en bloemisten en zijn op zoek naar partners die het event rijker maken in alle opzichten. Samen staan ze sterk en dat doen ze graag met leveranciers, klanten, collega's en hun vrienden! Voor meer informatie over The Flower Bazar kunt u contact opnemen met Jeroen Judels j.judels@vdplas.com of Pascal Koeleman pascal@2dezign.nl

Inspiratie staat op alle mogelijk manieren in het middelpunt.