Fotostudio Gerard-Jan Vlekke Artisan
Fotostudio Gerard-Jan Vlekke Artisan Foto: Gerard-Jan Vlekke

Original Orchids frame groot succes na Award

Award n Artisan's Original Orchids in Frame is een nog groter succes na het winnen van de Dutch Tulip Award. Begin van het jaar nam eigenaar Wilco Verhoeven de prijs in ontvangst voor de categorie 'beste concepten' en plukt daar nu de vruchten van.

Naast dat het product in verkoopcijfers flink is gestegen, krijgt de Phalaenopsiskweker veel positieve reacties over het stijlvolle frame, dat onderdeel is van woonaccessoire collectie The Living Collection by Artisan. Tijdens de Orchid Inspiration Days 2019 is het prijswinnende product te bezichtigen in de kwekerij in Nieuwaal.

In januari 2019 mocht Artisan de Dutch Tulip Award in ontvangst nemen. Sinds de afgelopen editie van de awarduitreiking is het product door FloraHolland op meerdere plekken tentoongesteld. De bekroning tot 'winnar of the Dutch Tulip Awards' is ook terug te zien op de verpakking van het product Ć©n in andere communicatie-uitingen. Dit heeft gezorgd voor internationale aandacht voor het Original Orchids in Frame. Kweker Wilco Verhoeven noemt het winnen van de Dutch Tulip Awards dan ook 'een groot succes'.

Het Original Orchids Frame is te bezichtigen tijdens de Orchid Inspiration Days, waaraan de kweker komend jaar voor het eerst deelneemt. Tijdens het evenement, tussen 5 en 13 juni, openen veertien verschillende orchideeƫnkwekers hun deuren om de eindklant en exporteur op inspiratievolle wijze te informeren over assortiment en bedrijfsvoering. Artisan benadrukt tijdens deze inspiratievolle opendagen de ambachtelijke producten; naast een kijkje achter de schermen bij de ambachtelijke kwekerij, kunnen bezoekers in Nieuwaal terecht voor een ambachtelijk maal met verse Gelderse streekproducten. Aanwezigen maken kans op het winnen van een tour door het provinciale landschap in 'stijl'. Info over de Orchid Inspiration Days naar www.orchidinspirationdays.com.