Nieuw logo en nieuwe huisstijl voor Lisianthus

Logo n Het product Lisianthus heeft een nieuw logo en nieuwe huisstijl gekregen zo meldt de Lisianthus Promotiecommissie. Op basis hiervan is eveneens de website vernieuwd.

Het zijn mooie tijden voor Lisianthus. Door een sterke groei in aantallen en uitbreiding van het assortiment, exclusiviteit en kwaliteit is het product volop in beweging. De behaalde zesde plaats in de Top 10 van snijbloemen maakt het Lisianthus volwassen, wat vroeg om een passende huisstijl die herkenbaar is en goed aansluit bij alle mooie beelden die de afgelopen periode van Lisianthus zijn gemaakt. Het nieuwe logo is strakker en meer eigentijds, maar heeft een ronde 'look and feel' behouden met een vriendelijke tekst die bij de uitstraling van Lisianthus past. Onderdeel van het nieuwe logo en huisstijl was ook het moderniseren van de website www.lisianthus.nl

De website is het visitekaartje van het product en bevat veel inspiratie, gerangschikt per event en op kleur, met directe koppelingen naar de social media en een link naar alle kwekers.

Events boek Lisianthus

Tegelijkertijd is doorgepakt met een herdruk van het Events boek Lisianthus – The Special Flower dat voor het eerst in 2018 werd uitgebracht. Dit was zo'n succes dat besloten is nogmaals 10.000 exemplaren van deze editie te herdrukken.Tevens heeft de Lisianthus Promotiecommissie besloten vanwege de grote assortimentsuitbreiding een collectieposter beschikbaar te stellen met daarop alle jaarrond beschikbare soorten. Het gratis Events boek Lisianthus en de Lisianthus collectieposter worden op aanvraag beschikbaar gesteld aan handelaren en bloemisten. Neem hiervoor contact op met de Lisianthus Promotiecommissie via info@lisianthus.nl of met uw Lisianthus leverancier.