Afbeelding
Foto:

Inspiratievolle productpromotie

n Callashow Keukenhof een plaatje

Boost n De Keukenhof Callashow zette samen met het product Chrysant van 24 tot en met 29 april het Oranje Nassau Paviljoen van top tot teen in de bloemen. De talrijke consumentenbezoekers konden deze enorme boost van sprankelende kleuren beslist waarderen.

DOOR WILMA VAN VELZEN

Tegelijkertijd was een bezoek aan de show voor velen een eerste kennismaking met de mysterieuze Calla en daarmee een inspiratievole productpromotie.

Snijbloem en potplant

In de show waren de Calla's zowel als snijbloem en als potplant gepresenteerd. Consumenten waren vooral geïnteresseerd in de bijzondere bloemvorm en prachtige kleuren, maar keken eveneens hun ogen uit bij de vele toepassingsmogelijkheden. Er waren vaaspresentaties met grote toeven Calla's, schattige mono boeketjes met bijpassende materialen in dezelfde kleur en ook werden de Calla's uitbundig gecombineerd met chrysanten. Dit leverde heel wat beeldschone plaatjes op. Fascinerend vindt men ook altijd de bijna zwarte Calla's. De roze en witte varianten zijn elegant en daarmee bij uitstek geschikt voor prachtige bruids- en andere feestelijke decoraties. De vele inzendingen hebben ervoor gezorgd dat de consument de bloem herkend. Handel en bloemisten zullen hier ongetwijfeld van profiteren, want let maar op, er zal de komende tijd meer naar Calla's worden gevraagd. Dat kan gewoon niet anders na zo'n overweldigende consumentenshow.

Productgroep

De opening van de Keukenhof Callashow ging donderdagavond 25 april gepaard met een vakbijeenkomst van de productgroep Calla. Behalve dat vakgenoten hierbij in de gelegenheid werden gesteld gezamenlijk de prachtige Keukenhof Callashow te bekijken, was er ook een interactief forum met Monique Ooms als dagvoorzitter. Onderwerpen als certificering, duurzaamheid, marktgerichte productie, communicatie en samenwerking in de keten nu en in de toekomst, kwamen aan de orde. De partijen aan tafel waren Ben Bouchier (J.C. van Dijk & Zn's), Lennart Kapiteijn (Kapiteyn Group), Fred Hoogenboom (Holex Flower B.V.), Martin van der Lugt (Dynaplant) en Eric Janssen (Future Flowers). De Callashow was tot dinsdag 30 april te zien.

Afbeelding