Afbeelding
Foto:

Bloemen in lang gekoesterde regen

Ponchos n Keukenhof vierde haar 70ste bloemententoonstelling woensdagavond 24 april met een kleurrijk openluchtconcert. En net op dat moment barstte de hemel open en stroomde het hemelwater met grote bakken spontaan naar buiten. Keukenhof zou Keukenhof niet zijn om niet aan passende maatregelen gedacht te hebben. kleurrijke capes met vrolijke tulpen. Omroep Max verzorgde de inhoud van het concert.

DOOR WILMA VAN VELZEN

Bekende artiesten van Karin Bloemen tot Tanja Kross bezorgden het goedgemutste concertpubliek een onvergetelijke avond met een heerlijke mix van klassiek en pop.

Guido van Dieteren, die de muzikale leiding had, zette met zijn wereldberoemde poporkest Guido's Orchestra direct de toon voor een bijzonder concert met de William Tell Ouverture van Rossini. Daarbij moeten de orkestleden wel wat vreemd hebben opgekeken, want voor het trotseren van de gelukkig enige regenbui bij aanvang, waren alle concertgangers in tulpenponcho's gehuld. Desondanks zat de stemming er direct goed in en was het diva Karin Bloemen die het spits mocht afbijten.

Vervolg op pagina 4