Rabobank en Aalsmeer Flower Festival

AFF n De zesde editie van het Aalsmeer Flower Festival (AFF), 'het jaarlijkse hoogtepunt van de bloemsierkunst in de Greenport Aalsmeer' vindt plaats op 15 en 16 juni. Rabobank Regio Schiphol heeft ook ditmaal haar naam verbonden aan het kleurrijke evenement. AFF-voorzitter Mariska Foppen is daar blij mee.

Met deze nieuwe sponsorverbintenis blijft de relatie tussen de Rabobank en het Aalsmeer Flower Festival in tact. De bank is vanaf de start betrokken bij het initiatief. Volgens Ron Leegwater, Marketing en Communicatie bij Rabobank Regio Schiphol, is dat niet meer dan logisch.
"Als bank staan we midden in de sierteeltsector. Toen het bloemencorso wegviel, is het Aalsmeer Flower Festival uiteindelijk enthousiast in het gat gesprongen. Er was weer iets nodig dat laat zien dat Aalsmeer het centrum is van de wereldwijde sierteelt. Dat ondersteunen wij van harte."

Toparrangeurs

Het Aalsmeer Flower Festival toont het publiek de ongekende veelzijdigheid van bloemen en planten. Het verrast bezoekers met hoogwaardige decoratieve toepassingen in kunst, design en food. Mariska Foppen: "Ook dit jaar hebben we arrangeurs van topniveau, die de grenzen van onze verbeelding oprekken. Dat zijn Elize Eveleens en Marloes Joore. Zij laten zich inspireren door onze locaties, die ook nog eens zeer verschillend zijn van elkaar: de Historische Tuin in Aalsmeer en het Flower Art Museum. Ik ben benieuwd welke creaties dat oplevert."