Afbeelding
Foto:

Pieter Elbers opent 70e Keukenhofeditie

Trots n Nog maar nauwelijks uit de crisis met Air France heeft KLM (blauwe vogel en trots) CEO Pieter Elbers vlak voor het begin van de lente de 70ste editie van Keukenhof officieel geopend. De opening en de start van de lente werd uitbundig gevierd waarbij de Flower Power er letterlijk vanaf spatte. Patricia van Haastrecht (The Voice of Holand) en Hans van Heiningen zongen Aquarius en Karin Bloemen verraste met een medley als voorproefje op het Keukenhof lenteconcert.

DOOR WILMA VAN VELZEN

Keukenhofdirecteur Bart Siemerink zegt altijd dat hij alles voor een tiptop lentepark kan regelen, alleen het weer niet. Blijkbaar toch wel, want zelfs een vroege lente had hij deze keer voor elkaar.

Flower Power

Zo kwam het dat de gasten voor de opening in een zonovergoten en bloeiend park werden ontvangen dat het Keukenhofthema 'Flower Power, de kracht van bloemen!' eer aan deed. Een mooiere start kan Keukenhof zich niet wensen. Toch zijn een lentepark vol Flower Power en een dikke 9 bezoekerswaardering op zak voor Siemerink geen reden om achterover te leunen.

Vervolg op P13