Wilma Mesman schrijft boeiende bestseller

Sierteelt n Wilma Mesman, voor velen een bekende naam in de bloemenbranche, heeft een bestseller geschreven. Deze keer geen marktconcept of boek vol fraaie bloemenarrangementen, maar een intrigerende fictieve roman die de pakkende titel meedraagt van 'Dat Klopt'.

De creativiteit van de Noordwijkerhoutse Wilma Mesman kent blijkbaar geen grenzen. Want was zij al een toptalent in de bloemenbranche, dan maakt zij nu indruk met een gouden pen. Met de bestseller 'Dat Klopt', een fictieve roman die vijf onthullingen voor een mooier leven belooft, maakt Mesman direct al een spetterend debuut. "Het is echt geweldig, mijn facebookpagina Heaveness heeft al meer dan 350.000 volgers en de boeken vliegen de deur uit. En ik krijg zoveel bijzondere reacties van lezers, over dat het boek een openbaring voor hen is, een herkenning en dat het inspiratie biedt. Maar ook: toen ik begon met lezen, las ik het boek in één adem uit. Een mooier compliment kun je niet krijgen."

Zakenvrouw

Het boek vertelt een fictief verhaal met autobiografische elementen waarbij de jonge zakenvrouw Amy van Daalen door Mesman centraal wordt gesteld. "Amy is een geslaagde zakenvrouw die alles bezit wat zij wenst, maar besluit op zoek te gaan naar het pad dat leidt naar haar ware zelf. Ze verkoopt haar bedrijf en gaat op reis naar Myanmar. In een droom verschijnt een entiteit die zich manifesteert als een monnik. Hij geeft aan dat zij vijf opdrachten zal krijgen die fysiek en mentaal niet makkelijk zullen worden, met de belofte dat als ze deze opdrachten heeft vervuld haar levenspad duidelijk zal zijn."

Vijf opdrachten, vijf avonturen die volgens Mesman voor Amy uitpakken als een spirituele reis. "Moed, vertrouwen, omgaan met onverwerkt verdriet, loslaten en ware liefde komen op haar pad. Ze leert dat als je op de juiste frequentie leeft en je je hart volgt alles naar je toekomt om gelukkig te worden. Dit is dan ook tevens de rode draad van deze spirituele roman. Het mooie hiervan is dat de door Amy verkregen inzichten ook toepasbaar zijn op ieders eigen leven om het geluk te vinden."


Vijf onthullingen voor een mooier leven

Het boek 'Dat Klopt' maakt volgens Wilma Mesman juist daarom je leven mooier. Geef het cadeau aan jezelf of aan een ander. In de boekwinkel of op bol.com is het verkrijgbaar voor 19,99 (paperback) of 12,99 (E-book). Zie voor meer informatie www.wilmamesman.nl