Doe de Selfie wedstrijd

Selfie n Doe mee aan de Flower Factor Beste #ScentofSpringSelfie wedstrijd!

Ben jij, net als Flower Factor en 365 Dagen Bloemen, een groot fan van geurende lentebloemen zoals Freesia, Narcis, Hyacint en Sering? Deel die liefde en stuur je vrolijkste selfie foto met geurende lentebloemen op en maak kans op een gave prijs. Er zijn twee manieren om mee te doen: via Facebook of Instagram!

Facebook
Zo doe je mee: email je origineelste selfie met geurende lentebloemen naar redactie@flowerfactor.nl voor dinsdag 19 maart, 12.00 uur. Zet in je mail ook je Facebook naam als je getagd wil worden. Alle inzendingen worden gepubliceerd in een post op de Facebook pagina's van Flower Factor en zullen worden gedeeld door de Facebook pagina's van 365 Dagen Bloemen / 365 Days of Flowers op woensdag 20 maart. De winnaars worden in datzelfde bericht bekend gemaakt.

Instagram
Maak een fantastische selfie en plaats deze op je Instagram pagina met de hashtags #ScentofSpringSelfie EN #flowerfactor voor dinsdag 19 maart, zodat Flower Factor en 365 Dagen Bloemen de selfies van alle deelnemers kunnen zien. Als je een van de winnaars bent, dan zal Flower Factor op woensdag 20 maart jouw selfie reposten op de Instagram pagina's van Flower Factor en 365 Days of Flowers en krijg je via de mail bericht. De voorwaarden van de Selfie Wedstrijd zijn samengevat in een disclaimer, zie https://www.flowerfactor.nl/nieuws/selfiecontest/