Fotostudio Gerard-Jan Vlekke
Fotostudio Gerard-Jan Vlekke Fotostudio Gerard-Jan Vlekke

Tijd voor Bulb Bouquet!

Succes n Het seizoen van Bulb Bouquet is weer gestart.

De ambachtelijke tulpenschoven van Kwekerij Visschedijk zijn al jaren een groot succes in binnen -en buitenland. Ook dit seizoen zal Bulb Bouquet in verschillende kleuren en formaten de harten van vele Europese consumenten veroveren!

Zorgvuldig met de hand geplukt en op een ambachtelijke manier gebonden; Bulb Bouquet is net even anders dan de oer-Hollandse bos tulpen. Doordat de bollen nog aan de tulpen vastzitten, kan deze 'bos' tulpen zelfstandig blijven staan. De bollen houden de bos sterk, waardoor de consument langer van de schoof kan genieten. Bulb Bouquet is online te koop via webshop Frederique's Choice en vanaf heden beschikbaar bij Kwekerij Visschedijk, ze zijn tot en met Pasen verkrijgbaar in schoven van 10, 15 en 20 tulpen.

De kleurrijke tulpenschoven zijn ook buiten de landsgrenzen bekend. Met name in Zuid-Europa. Vele consumenten verrassen Kwekerij Visschedijk met foto's van hun vrolijke Bulb Bouquet en plaatsen deze op hun socialmediakanalen Instagram en Facebook. Ook dit seizoen inspirerende, nieuwe beelden en toffe winacties.