Wellant College maakt Kasteel Keukenhof op

Decoreren n Ook dit jaar is het Wellant College actief op Landgoed Keukenhof. Studenten Bloem, Groen & Styling krijgen de mogelijkheid om samen met Keukenhof het kasteel te decoreren.

Kasteel Keukenhof is deze dag speciaal geopend. Een sfeervolle dag met rijk gedecoreerde kerstbomen, planten en prachtige bloemarrangementen in samenwerking met het Wellant College. Kom binnen een kijkje nemen en geniet van deze gedecoreerde kerstbomen, planten en bloemarrangementen.

Op zaterdag 15 december is de versierde begane grond van Kasteel Keukenhof bezichtigen. Het kasteel is geopend van 11.00-17.00 uur. Het is een bezichtiging zonder rondleiding. In de verschillende ruimtes kunnen gidsen worden aangesproken. Entree is gratis.

Buiten is het genieten van een huifkartocht en live kerstmuziek onder het genot van chocolademelk. Er zijn zangoptredens van koren en gezelschappen. Om 13.00 en 14.00 uur zingen de Amstel River Singers uit Amstelveen en om 14.00 en 15.00 uur zingt het Charles Dickenskoor – Caritas uit Aalsmeer.

Een tocht met deze huifkar over het landgoed mag natuurlijk niet ontbreken en in de Hofboerderij wordt warme chocolademelk bereidt met marshmallows.