Aleia Roses tijdens All you need in de La Mar.
Aleia Roses tijdens All you need in de La Mar. Foto: Pauline

All you need Aleia Roses

Show n Rode rozen en liefde bleek wederom de perfecte combinatie tijdens de première van de film "All You Need Is Love", die eind november in het DeLaMar theater in Amsterdam plaatsvond. Buiten liep 'tout bekend Nederland' over de Gouden Loper. Bij binnenkomst stalen echter ook de Aleia rozen de show.

In de entrée stonden levensgrote letters gestoken met rode rozen, samen vormden ze de letters #LOVE. Na de in ontvangst-name van een glas champagne, vereeuwigden de sterrencast members zich voor de welbekende selfie-rozenmuur in de lobby.

Film

All You Need Is Love is sinds 1992 op televisie te zien en ieder jaar wordt een kerstspecial uitgezonden. Dit jaar is het de eerste keer dat een bioscoopfilm is geproduceerd. Dr. Love wordt vertolkt door Fedja van Huet en omringt zich met namen als Bracha van Doesburg, Frank Lammers, Anniek Pheifer, Lies Visschedijk, Annet Malherbe, Waldemar Torenstra, Peter Paul Muller en vele anderen. De échte Dr. Love, Robert ten Brink, was in de zaal. De roosAleia Roses is kweker van de Red Naomi!® rozen, gevestigd in het noorden van Spanje. De rozen kenmerken zich door de mooie intens rode kleur, de subtiel zoete geur, de 80 bloemblaadjes die de knop telt en een knop-grootte van rond 5cm. De roos is in vier lengtes verkrijgbaar en bij het naleven van de verzorgingstips houdbaar tot wel 15 dagen. Het duurzame productieproces draagt bij aan de hoge kwaliteit van deze roos.

Aleia Rozen kweekt op 14 hectare de variëteit Red Naomi!®. Dit gebeurt nagenoeg 100% biologisch. Er wordt gebruik gemaakt van "Integrated Pest Management' (IPM) en overige duurzame methoden. Ook is de kweker in het bezit van de certificaten MPS-A en MPS GAP wat de duurzaamheid en traceerbaarheid aantoont. De roos wordt aangevoerd via Royal FloraHolland op de veilingen in Naaldwijk, Rijnsburg, Eelde en Aalsmeer, zowel directe verkoop als via de klok. ww.aleiaroses.com.