Summerflowers & LutgoHR

De samenwerking van Stichting Summerflowers en Lutgo HR uit zich onder andere in een stukje sponsoring ten goede van de ruim 70 aangesloten zomerbloementelers met een productie van ruim 150 miljoen stelen/takken per jaar.Het bieden van kansen om het platform Summerflowers verder uit te bouwen komt in ieder geval op Facebook zeer tot zijn recht met een huidige bereik van ruim 50.000 volgers(!).

Lutgo Horticultural Recruitment (HR)

Het vertrouwde recruitment bureau uit Aalsmeer veranderde september jl. haar bedrijfsnaam naar Lutgo HR. Volledig uitgeschreven staat dit voor Lutgo Horticultural Recruitment. Onder deze naam laat het bedrijf een frisse wind door het bedrijf waaien complete met nieuwe uitstraling, nieuwe website en wordt de bedrijfsvoering geprofessionaliseerd, aldus een partner van Lutgo HR. Ook zal het bedrijf actiever worden op Social Media. Aan het einde van het jaar zal het nieuwe Lutgo HR volledig gelanceerd zijn. Lutgo HR helpt werkzoekenden bij de volgende stap in zijn/haar loopbaan. Ook voor de nieuwkomers op de arbeidsmarkt hebben zij de juiste baan. De consultants zoeken voortdurend naar de juiste match tussen vacatures en kandidaten. Zij werken in het belang van beiden partijen: kandidaten kunnen gratis gebruik maken van advies en de job search door een ervaren consultant.

Prijswinnaars bekend

De afgelopen maanden zijn er enorm veel (zomer)bloemen getoond op diverse grote podia en zo ook recent op de Trade Fair in Aalsmeer. Voor de belangstellenden die in de stand van Summerflowers (1.1) op de foto gingen én deze online posten, zijn de prijswinnaars bekend. Naast de Bloomon boeketten en de bloemenbonnen (die door FleuraMetz waren gesponsord) is inmiddels bekend wie het Lutgo HR loopbaanadvies gesprek mag gaan inplannen. Dit is geworden: de heer MATJAZ KEGLEVIC.

Voor de aanvang van de Trade Fair stond overigens de vernieuwde website van Summerflowers al online en is daarmee, net als de succesvolle Facebookpagina op haar toekomst voorbereid. In één oogopslag kan zowel de handel als de bloemist nog meer en gemakkelijker informatie vinden over het assortiment en hiermee zijn telers ontzorgen in een stuk marketing en PR.