Afbeelding
Foto:

Al meer dan 80 jaar kwaliteit

Club n Organisatorisch zit de club goed in elkaar, vindt Rijpsma: "De WUR heeft veel geïnvesteerd in verbetering. Er is een goede organisatie omheen gebouwd met vaste contactpersonen. Ook de communicatie is verbeterd, alhoewel communicatie over de voortgang van projecten nog wel een slag kan gebruiken."

Waar water is in de glastuinbouw, daar is Revaho Netafim Group. Revaho begon in 1937 als installateur van beregening en groeide uit tot importeur, groothandel en producent van een compleet assortiment irrigatie producten. Revaho is 100% eigendom van Netafim. Netafim is met 5.500 medewerkers en 35 vestigingen een van de grootste toeleveranciers ter wereld én wereldwijd marktleider in slimme irrigatie oplossingen. Als 100% dochteronderneming van Netafim wordt er continu gewerkt aan het bereiken van synergie en kennisoverdracht, zodat onze producten de meest optimale toepassingen kennen.
Revaho Netafim Group levert een totaal pakket aan hoogwaardige irrigatie oplossingen voor de tuinbouw. Ons top product is de volledig automatisch geassembleerde druppelslang voor de glastuinbouw die we in een van de grootste fabrieken van Netafim in Nederland produceren waarbij innovatie, kennis en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Als toonaangevend leverancier en producent van slimme irrigatie oplossingen in de tuinbouw realiseren wij samen met onze partners en dealers grootschalige toepassingen om schaarste van voedsel, water en land in de wereld tegen te gaan door watervervuiling en uitdroging te verminderen, kunstmest gebruik te reduceren en duurzame productiviteit van de grond te verhogen. Netafim: Grow more with less!

Afbeelding
Afbeelding