Afbeelding
Foto:

BloemPlaza.nl Live!

Live n BloemPlaza.nl is een nieuwe marktplaats waarop groothandelaren, kwekers en specialisten hun handelswaar prachtig kunnen etaleren en verkopen aan elke aangesloten exporteur die bloemen, planten, groen en deco gemakkelijk, snel en safe wil kopen.

BloemPlaza.nl is een onafhankelijke online marktplaats en dat is in de huidige markt een enorme kracht. De organisatie breidt wekelijks uit met nieuwe kopers en nieuwe leveranciers. Het assortiment groeit dus continu, zodat een (in)koper meestal vindt wat hij zoekt, tegen de juiste prijs, met nauwelijks overlap in producten en direct leverbaar. Prettige manier van one-stop-shopping dus !

En "gemakkelijk vinden" zit m ook in het feit dat wij de toegang tot ons grote assortiment simpel maken: het kan via de alom bekende VMP koppeling, maar tegelijkertijd ook via webshop en onze klantvriendelijke App (te verkrijgen via de Apple store en Google Play), waardoor elke (in)koper wereldwijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week Bloemen, Planten en Deco kunnen kopen via hun smartphone ! Daarnaast wil BloemPlaza.nl maximale transparantie, keuze en zekerheid bieden. Wij zien de kwaliteit van de bij ons aangesloten kwekers en handelaren, maar vooral ook de snelheid van levering, als essentieel onderdeel voor elke geslaagde transactie. Voorbeeld ? Een (in)koper in Aalsmeer wil iets kopen van een kweker uit De Lier, maar wil wel zeker weten dat de handel nog op tijd in de box is om op transport van 13 uur naar het buitenland te gaan. De handel van die kweker staat dus 'open' voor kopers in Aalsmeer tot 10.00 uur, zodat de kweker de handel gegarandeerd rond 12.00 uur in de box van de koper af kan leveren. Maar dezelfde handel van dezelfde aanbieder staat voor (in)kopers in Rijnsburg open tot 0730 uur, om dezelfde reden.

Wat wij u bieden ? Transparantie. Inzicht. Overzicht. Kosten- en tijdbesparing op IT. Ga naar https://www.bloemplaza.nl/klant-worden/