Berg Roses start met de verkoop waxrozen


Wax n Berg RoseS neemt de verse wax rozenlijn van Primera Fashion Flowers over van B&G de Mooij. Van den Berg Roses uit Delfgauw voegt met de verse Hollandse rozen in wax een extra waarde toe aan haar brede en exclusieve pakket van rozen. Na de vorige week aangekondigde samenwerking met Van der Drift Roses voor de rode roos Red Naomi, heeft Berg RoseS met B&G de Mooij een overeenkomst gesloten om de verse Nederlandse waxrozen van het merk Primera Fashion Flowers onder het merk Berg RoseS te verkopen. Het voordeel voor de klant is dat er geen voorraad meer hoeft worden aangehouden, de rozen realtime via VMP beschikbaar zijn en direct vers geleverd kunnen worden vanaf de kwekerij.

Welkome aanvulling

In het najaar omhullen we ons graag met warmte, licht en een toefje glitter. Inspirerend, tijdloos of juist
passend bij de nieuwste trends; de prachtige waxrozen van Berg RoseS zijn sfeervol en kleuren iedere dag. De waxrozen worden geleverd in Avalanche+ van Van den Berg, zijn van constante kwaliteit, beschikbaar in 60 en 70 cm en leverbaar in de verpakking van Berg RoseS.
De productie van de waxbloemen is in handen van TMC productions uit Rijnsburg die al vele jaren
ervaring heeft in het waxen van Avalanche+. B&G de Mooij, het bedrijf uit Honselersdijk, dat actief is als platform en dienstverlener voor groothandelaren, lijnrijders en online bloemistenleveranciers, zal het merk Primera Fashion Flowers blijven voeren. De gewaxte rozen, net als de overige assortiment zoals zijden rozen, blijven beschikbaar en af te nemen via B&G de Mooij.