Afbeelding
Foto:

Van Ginkel voorzitter TOPbestuur

TOP n Michiel F. van Ginkel is aangetreden als nieuwe voorzitter van het bestuur van de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Hij volgt daarmee Nico Koomen op die na zes jaar afscheid neemt, conform het rooster van aftreden.

Michiel van Ginkel: 'Als directeur van Royal ZON fruit & vegetables ben ik helemaal thuis in de groente- en fruitsector en weet wat er in de sierteelt speelt. Ik wil met deze functie innovatief ondernemerschap in de tuinbouw bevorderen. Ontwikkelingen gaan enorm hard en daar horen een aantal uitdagingen bij op het gebied van (duurzaam) ondernemerschap. Ik vind het boeiend om dit via de Ondernemersprijs te ondersteunen en te bevorderen. Nico Koomen heeft met enorm veel betrokkenheid de afgelopen zes jaar prachtige parels uit de sector gepresenteerd, gedragenheid gecreeƫrd vanuit de brede tuinbouwsector en de bijzondere winnaars en genomineerden een internationaal podium gegeven. Ik zet dat met plezier voort'.

Aanmelden kandidaten 2019

Kandidaten kunnen zichzelf tot 21 september aanmelden voor de 33e editie van de Tuinbouw Ondernemersprijs of door een ander bedrijf of organisatie worden voorgedragen. Eind oktober worden de nominaties bekend gemaakt. Tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari 2019 volgt de bekendmaking van de winnaar. www.tuinbouwondernemersprijs.nl.