Afbeelding
Foto: Sven van der Vlugt

Dennis Seriese media adviseur Bloemenkrant

Nieuw n Dennis Seriese (46) is met ingang van 1 augustus 2018 in dienst getreden als salesmanager/media adviseur bij de Bloemenkrant.

Dennis is verantwoordelijk voor de advertentieverkoop en adviseert organisaties en bedrijven bij het kiezen van de gewenste media. De Bloemenkrant biedt in print en diverse andere media een podium aan de gehele sierteelt.
Naast de printversie van de Bloemenkrant, die één keer in de 14 dagen verschijnt, is er een uitgebreide website met mogelijkheden tot plaatsing van advertenties, tekst, foto en video en er wordt vier dagen per week via e-mail een speciale Bloemenkrant Nieuwsbrief verspreid, die 10.000 e-mailadressen bereikt.

Dennis is geen onbekende in de wereld van de sierteelt. Hij was vele jaren met plezier werkzaam bij FloraCulture International Magazine waar hij het vak leerde van Jaap Kras. Daarna startte hij zijn eigen bedrijf met de verkoop van een Waterontsmettingsmachine en werd hij partner bij een Meststoffenbedrijf.

Bereikbaar

Dennis heeft een uitgebreid netwerk en veel kennis opgebouwd van de sierteeltsector. 'Ik ben trots op de sierteeltsector en ik hoop met veel kwekers, handelaren en organisaties kennis te maken en te adviseren.'

Voor wie Dennis wil leren kennen of gebruik wil maken van zijn expertise, hij is bereikbaar bij de Bloemenkrant/Uitgeverij Verhagen per e-mail dennis.seriese@bloemenkrant.nl en mobiel 06 22668555.