Afbeelding
Foto:

Plantarium is er helemaal klaar voor!

Start n Plantarium 2018 is er klaar voor en gaat woensdag 22 augustus gaat helemaal los.

"Het was een uitdaging om de entree van de nieuwe locatie zodanig vorm te geven dat de bezoeker bij binnenkomst zich al in een groene oase waant. Ik ga nog niet te veel prijsgeven, maar we denken dat we daarin zijn geslaagd", zegt beursmanager Jos van Lint. Plantarium 2018 is tot op de laatste m2 bezet. Met een beursvloeroppervlakte van 12.000 m2 is gekozen voor een compacte opzet. Net zoals in het deelnemersveld is er veel variatie in de stands. Van grote gezamenlijke stands tot kleinere stands met basis standbouw. "We hebben elke deelnemer naar tevredenheid kunnen plaatsen", aldus Van Lint. De beursplattegrond met de laatste gegevens is te vinden op de website.

Plantarium blijft dé plaats om planten die nog nooit eerder in de handel zijn gebracht te lanceren. Voor de keuring zijn 95 noviteiten aangemeld waarvan 88 inzendingen geaccepteerd. De keurmeesters van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse culturen (KVBC) keuren de planten. De noviteiten worden prominent in de hal langs de groene loper gepresenteerd en zijn te raadplegen op www.plantarium.nl

Plantarium 2018 en de najaarsbeurs van GROEN-Direkt, samen onder één dak, van 22 t/m 24 augustus 2018 aan de Denemarkenlaan 11, te bereiken via de vertrouwde parkeerplaats, Greenpark Boskoop (Denemarkenlaan 9). Openingstijden zijn van 8.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur. De entree is gratis, door gebruik van de verstrekte relatiekaart of digitale voorregistratie. www.plantarium.nl.