Bloemenkrant ook met vakantie

Vakantie n Net als zovelen gaat ook de Bloemenkrant er even tussenuit. Een paar weken met vakantie, nieuwe plannen maken en nieuwe ideeen opdoen. Want de sierteelt is volop in beweging.

Er zijn weer nieuwe plannen voor de diverse bloemenverwerkingsbedrijven. Nieuwbouw, verhuizingen, nieuwe ontwikkelingen. Telkens zoekt de sector nieuwe wegen om hun producten te optimaliseren en over de hele wereld aan de man of vrouw te brengen. De markt is volop in beweging en dat kunnen we goed gebruiken.

Beurzen

We starten meteen half augustus met een nieuwe serie bedrijfsprofielen, boeiende interviews en natuurlijk niet te vergeten onze nieuwe serie Growers Prides, Beurzen en vacatures. Het ziet er naar uit dat het een boeiend seizoen wordt en voor wat dat betreft willen we allemaal op de eerste rang zitten. Ook gaat onze site Bloemenkrant.nl op een laag pitje, maar bij grote veranderingen leest u daar het laatste nieuws en vanaf 15 augustus weer de Nieuwsbrief. Dinsdag 21 augustus zijn we weer paraat met een nieuwe Bloemenkrant.